Lovinformasjon

JURIDISK ADVARSEL

Identifiserende data:.

I samsvar med bestemmelsene i artikkel 10 i lov 34/2002, 11. juli, tjenester av informasjonssamfunnet og elektronisk handel, indikerer vi at www.realhomespain.com eies av:

Navn: REAL PROPERTIES HOMES CB
NIF / CIF: E54470364
Adresse: C / OSCAR ESPLÁ 7, EDF ALBIR 21, LOKAL 5, AL ALBIR (Alfaz Del Pí), Alicante, 03581
Telefon: 966181319
E-post: info@realhomespain.com


Generell informasjon:

Den nåværende nettsiden tar sikte på å:

Formålet med å tilby brukere tjenester og informasjon knyttet til enhver form for ledelse relatert til fast eiendom, med hensyn til kampanjer, konstruksjoner, salg, utleie og andre relaterte til eiendomsverdenen. I tillegg til å sende informasjon av interesse du har bedt om.
Legitimasjonen tilsvarer mulig gjennomføring av en kontrakt knyttet til de beskrevne tjenestene.


Intellektuell eiendom og bruk av innholdet:

1.- Det er forbudt overføring, tildeling, salg, utleie og offentlig utstilling av dette nettstedet uten tilhørende autorisasjon fra eieren. Det er også forbudt å bruke innholdet på nettstedet, når det gjelder tekster, design, merker, fotografier, logoer og ethvert annet emne som er mottakelig for beskyttelse uten riktig skriftlig autorisasjon fra eieren.

2.- Informasjonen og rådene som presenteres på dette nettstedet er av orienterende karakter, og lar eieren være unntatt fra ethvert ansvar som skyldes mangel på nøyaktighet eller oppdatering av informasjonen som tilbys. Eieren forbeholder seg retten til å endre innholdet på nettstedet uten varsel og uten begrensninger.

Vilkår for bruk:

Brukeren godtar å bruke denne nettsiden, innholdet og tjenestene i samsvar med loven og denne juridiske merknaden. Brukeren er forpliktet til ikke å bruke nettstedet for ulovlige formål eller effekter som er i strid med denne rettspolitikken eller skadelig for tredjeparters interesser eller rettigheter, eller at det på noen måte kan skade, gjøre ubrukelig eller gjøre innholdet utilgjengelig for nettsiden, eller hindre tilgang til den av andre brukere. Brukeren kan heller ikke skade, ødelegge eller deaktivere dataene, programmene eller de elektroniske dokumentene som finnes på nettstedet.

Spesiell informasjon:

Denne juridiske merknaden gjelder for alle brukere av nettsiden.

Brukere som sender inn personopplysninger for noen av funksjonene eller tjenestene som tilbys på nettsiden, må godta personvernreglene.

Gjeldende lovgivning:

Den nåværende rettspolitikken er underlagt spansk lovgivning og Det europeiske fellesskap av søknad, som for eksempel: Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) 2016/679 av 27. april 2016 om beskyttelse av mennesker med hensyn til til behandling av dine personopplysninger og fri sirkulasjon av disse dataene (RGPD)
Organisk lov 15/1999, 13. desember, beskyttelse av personopplysninger (LOPD).
For enhver konflikt som oppstår ved fortolkning og anvendelse av det samme, sender partene til domstolene og tribunalene i Benidorm.