Bruksvilkår

PRIVACY POLICY

1.- REAL PROPERTIES HOMES CB, informerer brukerne om at denne siden respekterer gjeldende lovgivning om vern av personopplysninger, personvernet til brukerne og hemmeligholdelsen av personopplysninger, vedtakelse av nødvendige tekniske og organisatoriske tiltak for å unngå tap, misbruk, endring og uautorisert tilgang til de personlige dataene som er oppgitt.

2.- Den som er ansvarlig for filen som omhandler dine personlige data, er:

- REAL PROPERTIES HOMES CB

- Adresse: C / OSCAR ESPLÁ 7, EDF ALBIR 21, LOKAL 5, AL ALBIR (Alfaz Del Pí), Alicante, 03581

- Telefon: 966181319

- E-post: info@realhomespain.com

3.- Formålet med å skaffe dine personopplysninger er å gi den informasjonen, tjenestene og produktene du trenger, innenfor rammen av bedriftens formål med selskapet. Tilpasse våre tjenester til dine behov eller krav. Anbefal produkter eller tjenester som kan være av interesse.

4.- Legitimiteten til behandling av dine personopplysninger er tilpasning og gjennomføring av enhver type kontrakt i samsvar med dine ønsker som en fysisk person eller et firma.

5.- Dine personopplysninger vil ikke bli overført til tredjeparter, unntatt når det er nødvendig og etter at du har fått ditt samtykke, for tilpasning, gjennomføring eller forvaltning av en kontrakt eller informasjon som må leveres av tredjeparter knyttet til tjenestene / produkter som tilbys av REAL PROPERTIES HOMES CB. De vil også bli overført, når du har en lovlig forpliktelse.

6.- De overførte personopplysningene blir lagret i våre filer, i løpet av det tidspunktet det er et profesjonelt eller forretningsforhold, om det er av kontraktsmessig eller kommersiell karakter å fortsette å levere våre tjenester. Hvis du utøver din rett til å hindre oss i å beholde dataene dine, vil de bli slettet, med mindre de må beholdes for oppfyllelse eller ansvar for en juridisk forpliktelse.

7.- Du har rett til: Motta, Access, Rectify, Delete, Limit, bærbarhet av dataene dine og ikke å bli gjenstand for en beslutning basert utelukkende på en automatisk behandling av dataene dine, samt å tilbakekalle samtykket gitt.

For å utøve dem må du kontakte oss og spesifisere at du vil utøve dem og sende en kopi av din ID eller identifikasjon gjennom:

- postbrev: C / OSCAR ESPLÁ 7, EDF ALBIR 21, LOKAL 5, AL ALBIR (Alfaz Del Pí), Alicante, 03581

- e-post: info@realhomespain.com

8.- Personopplysningene du oppgir via denne nettsiden, vil bli registrert i en klient / leverandørfil. EIERENDOM AV: REAL PROPERTIES HOMES CB.

9.- Du kan sende inn et krav til kontrollmyndigheten.

10.- Personopplysningene vi behandler i REAL PROPERTIES HOMES CB, er innhentet, enten fra deg eller fra selskaper eller forretningsmenn som du har gitt dem og som du har samtykket i å overføre til oss med det formål å gi informasjon eller noen av våre tjenester

11.- Vi har IKKE utnevnt en databeskyttelsesdirektør, ettersom det i henhold til egenskapene til vårt firma ikke er nødvendig.