Om oss


Real Properties Homes CB så dagens lys i 2009 med Christian Orellana og Yolanda Camino ved roret.

Med mer enn 20 års erfaring innen eiendomsmegling, kjennetegnes disse for sin yrkesetikk, entusiasme og dynamikk. De arbeider direkte og personlig med kundene og tilbyr effektiv og profesjonell rådgivning og hjelp vedrørende alt som har med salg og utleie av bolig.

Vi hjelper deg med å finne din drømmebolig i solen. Ta kontakt med oss i dag!

Teamet

Yolanda Camino - yolanda@realhomespain.com - Tel. +34 636 18 15 85

Eier Og Direktor Realhomes Med mer enn 20 års erfaring innen eiendomsmegling, er hun kjent for sin profesjonalitet, entusiasme og dynamikk. Hun arbeider direkte og personlig med kundene og tilbyr effektiv og profesjonell rådgivning og hjelp vedrørende alt som har med salg og utleie av bolig.


Christian Orellana - christian@realhomespain.com - Tel. +34 659 571 085

Eier Og Direktor Realhomes Christian har over 20 års erfaring innen eiendomsmegling og er kjent for sin profesjonalitet og sitt entusiastiske vesen. Christian har førstehånds kunnskap om alle boligene som er til salgs i sitt område og arbeider aktivt for å skaffe rett bolig til rett kjøper. Han arbeider direkte og personlig med kundene og tilbyr effektiv og profesjonell rådgivning og hjelp vedrørende alt som har med salg og utleie av bolig.


Lisa Kayser - info@realhomespain.com - Tel. +34 96 618 13 19

Koordinator Startet sin erfaring med eiendomsmegling hos Real Homes. Født i Tyskland og bosatt i området. Nadine snakker engelsk, spansk, tysk og selvfølgelig…valensiansk. Utadvendt og dedikert i sitt arbeide. Elsker å jobbe i team og å yte best mulig kundeservice. Når det gjelder Real Homes, vil hun spesielt berømme det gode arbeidsmiljøet.


Belén Gallino - belen@realhomespain.com - Tel. +34 661 187 310

Megler Belén begynte sin karriere for 4 år siden sammen med Christian og Yolanda. Født i Uruguay og snakker spansk og engelsk. Hun føler seg som hjemme i selskapet, og poengterer det gode samarbeidet. Hun elsker arbeidet sitt som til tider er krevende, men en glede å utføre. Belén blir beskrevet som en åpen og glad person som er entusiastisk i sitt arbeid. Hun elsker lange turer på stranden med sin datter og hund.